Amazinc! splash aftersun - 180ml

Splash aftersun zorgt voor onmiddellijke verlichting en zorgt voor een eerste stap naar de vernieuwing van de huid. De spraykop/dispenser is vervangbaar.

Lees meerShow less
€ 22,45 (incl. btw)
Referentie:
Amazinc! splash aftersun - 180ml
Favoriet
Voeg toe aan verlanglijst
Add to compare0
Omschrijving

Splash Aftersun van Amazinc!

De Splash Aftersun is absoluut een cadeautje na een hele dag zon. De verfrissende, vernieuwende lotion koelt af, reinigt en herstelt de huid. Splash aftersun zorgt voor onmiddellijke verlichting en zorgt voor een eerste stap naar de vernieuwing van de huid. De spraykop/dispenser is te vervangen. Deze kan daardoor worden hergebruikt bij toekomstige producten. Verpakt in een 100% recyclebare aluminium fles. Ideaal voor tijdens een vakantie of langere reis. De fles is namelijk lichtgewicht en lekt niet.

Productspecificaties Splash Aftersun - 180ml

Artikelomschrijving Splash Aftersun - 180ml

Zonnebrand Toepassing Spray

Land van herkomst Nederland

Ingrediënten: Cocoyl Proline, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Aqua, Citric Acid, Panthenol, Sodium Benzonate, Avena Sativa Kernel (Oat) Oil, Vitamin E, Silica (Colloidal), Lavendula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Flower (Rosemary) Oil, Jasminum Officinale Oil 

Milieu-informatie over Splash Aftersun - 180ml

Splash Aftersun van AMAZINC! is 100% reef safe en bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor koraal en het overige leven in zee en oceaan. In de meeste zonnebrandproducten zit namelijk oxybenzone wat het koraal en het zeeleven vergiftigt. Wil je jouw huid optimaal beschermen, maar ook bewust met het milieu omgaan? Kies dan voor Splash Aftersun van AMAZINC!

Lees meerShow less
Product details
Amazinc! splash aftersun - 180ml
Beoordelingen
Geen reacties
Merk:
You may also like

Menu

Delen

QR-code

Instellingen

Maak een gratis account om geliefde items te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden