Amazinc! body oil - 150 ml

Een unieke mix van twee essentiële oliën, gecombineerd met vitamine E om te vernieuwen, te herstellen, te hydrateren en te beschermen. Helpt tegen een droge huid.

Lees meerShow less
€ 21,95 (incl. btw)
Referentie:
Amazinc! body oil - 150 ml
Favoriet
Voeg toe aan verlanglijst
Add to compare0
Omschrijving

Lichaamsolie van Amazinc!

Zo eenvoudig, maar toch zo effectief! Een unieke mix van twee essentiële oliën, gecombineerd met vitamine E om te vernieuwen, te herstellen, te hydrateren en te beschermen. Breng onze olie aan op droge huid. 

 

Deze body oil is de perfecte keuze om uw huid te kalmeren en te vernieuwen, te hydrateren na een warme douche of om uw spieren te ontspannen na een zware dag. Terwijl vitamine E de huidbarrière vernieuwt, werkt de combinatie van olijf- en amandelolie perfect samen om de huid te hydrateren en te helpt het haar natuurlijke elasticiteit terug te krijgen. Verpakt in een 100% recycleerbare aluminium fles. Ideaal voor tijdens een vakantie of langere reis. De fles is namelijk lichtgewicht en gaat lekkage in uw bagage tegen.

 

Lavendelolie is een goede keuze om uw pijnlijke spieren te masseren. Het werkt ontspannend en ontstekingsremmend. Bovendien werkt het ook tegen muggen. Oh en hebben we al gezegd hoe goed het is voor massages?!

Productspecificaties Body oil - 150 ml

Ingrediënten

Amandelolie, Levanderolie, Olijfolie, Vitamine E

Milieu-informatie over Body oil - 150 ml

Amazinc!

Amazinc! is in 2015 opgericht met als visie een volledig natuurlijke zonnecrème die niet alleen functioneel is, maar ook zacht voor de huid en het milieu. Amazinc! is opgericht door een stel surfers en snowboarders die hun tijd graag doorbrengen in de natuur - of het nu in de oceaan of in de bergen is. Het is hun missie om producten te produceren die natuurlijk zijn - producten die we jarenlang kunnen consumeren zonder het milieu en onze planeet te schaden.

De producten van Amazinc! zijn plasticvrij en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De meeste conventionele zonnecrèmes bevatten chemicaliën zoals Oxybenzone die schadelijk zijn voor het leven in de zee, het koraal en wilde dieren in het algemeen. De chemicaliën verstoren (zelfs in zeer lage concentratie) de reproductie en groeicyclus van het koraal, wat leidt tot koraalverbleking. Ongecoate NANO-deeltjes van zinkoxide of titaniumoxide zijn niet beter. De producten van Amazinc! bevatten deze chemicaliën niet waardoor je deze zonnecrème zonder problemen in de zee kunt gebruiken!

Lees meerShow less
Product details
Amazinc! body oil - 150 ml
Beoordelingen
Geen reacties
Merk:
You may also like

Menu

Delen

QR-code

Instellingen

Maak een gratis account om geliefde items te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden