Yokuu vloerreiniger poeder - 100 gram

Maak je vloer schoon met goede en gezonde bacteriën! Deze revolutionaire vloerreiniger met goede bacteriën maakt je leven makkelijker. Ga de strijd aan met stof en de probiotica blijft 7 dagen actief. Één verpakking is goed voor 25 emmers reinigingsmiddel, en het is veilig voor iedereen in huis.

Milieubewust: Deze eco-vriendelijke vloerreiniger met goede bacteriën is de perfecte keuze voor een duurzaam huishouden. Het geconcentreerde poeder vermindert afval en is veilig voor het milieu.

Voor mensen met allergieën:  Last van allergieën? Onze hypoallergene vloerreiniger verbetert de luchtkwaliteit in huis en is vrij van schadelijke stoffen.

Lees meerShow less
€ 6,95 (incl. btw)
Referentie:
Yokuu vloerreiniger poeder - 100 gram
Favoriet
Voeg toe aan verlanglijst
Add to compare0
Omschrijving

Say goodbye to streaky floors and hello to a healthier home! Deze unieke vloerreiniger, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zorgt voor stralende vloeren zonder gedoe. De krachtige goede bacteriën in het poeder gaan de strijd aan met stof, breken vuil, vet en geurtjes effectief af, terwijl ze tegelijkertijd een beschermende laag vormen tegen nieuwe vervuiling. De probiotica blijft 7 dagen actief en is veilig voor alle vloertypes.

Hoe werkt het? De miljoenen goede bacteriën in ons poeder gaan actief aan de slag om vuil, vet en geurtjes te verwijderen. Tegelijkertijd beschermen ze de vloer tegen nieuwe vervuiling. Het reinigingspoeder bevat goede bacteriën die helpen je huis schoon te maken. Het poeder blijft 1 jaar goed, bewaar droog op kamertemperatuur.

Voeg een theelepel poeder toe aan een emmer. Voeg 5-10 liter lauw water toe. Je kunt de reiniger op alle type vloeren gebruiken. 

Na het gebruik van de reiniger blijven de zuiverende bacteriën aan het werk waardoor er minder stof en geurtjes ontstaan. De bacteriën helpen de natuurlijke balans in huis te herstellen. De natuurlijke schoonmaakmiddelen van Yokuu zijn veilig voor dieren en kinderen. 

Voordelen:

  • Streeploos resultaat: Geniet van een glanzende vloer zonder strepen.
  • Natuurlijk en veilig: Vrij van schadelijke chemicaliën, veilig voor kinderen en huisdieren.
  • Duurzaam: Minder verpakkingsplastic, langere houdbaarheid.
  • Veelzijdig: Geschikt voor alle soorten vloeren.
  • Gemakkelijk in gebruik: Los op in water en dweil!

Maak vandaag nog de switch naar een schonere en gezondere manier van schoonmaken.

Makkelijk in gebruik: Los simpelweg een theelepel van ons geconcentreerde poeder op in een emmer lauw water en je bent klaar om te dweilen. Één verpakking is goed voor maar liefst 25 emmers reinigingsmiddel!

Veilig voor iedereen: Onze vloerreiniger is vrij van schadelijke chemicaliën en veilig voor kinderen en huisdieren. Ideaal voor mensen met allergieën en gevoelige huid.

Herstel de natuurlijke balans: Door de goede bacteriën in ons product wordt de natuurlijke balans in je huis hersteld. Minder stof, minder geurtjes en een gezonder leefklimaat voor jou en je gezin.

Samenstelling vloerreiniger:

Goede bacteriën, <5% anionogene oppervlakteactieve stoffen, parfum.

Maak je vloer schoon met goede en gezonde bacteriën!

Lees meerShow less
Product details
Yokuu vloerreiniger poeder - 100 gram
Beoordelingen
Geen reacties
Merk:
You may also like

Menu

Delen

QR-code

Instellingen

Maak een gratis account om geliefde items te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden