Fairzone afwaszeep - kokos - 80 gr

Een natuurlijke afwaszeep, zonder onnodige toevoegingen en volledig plasticvrij verpakt. De zeep is geschikt voor zeer vuile vaat maar is mild voor de huid en allergievriendelijk.

Lees meerShow less
€ 4,95 (incl. btw)
Referentie:
Fairzone afwaszeep - kokos
Favoriet
Voeg toe aan verlanglijst
Add to compare0
Omschrijving

Fairzone Plasticvrije Afwaszeep Kokos 80gr

Duurzaam afwassen doe je met de plasticvrije afwaszeep van Fairzone. Een volledig natuurlijke zeep die zelfs de meest vieze vaat schoon krijgt. Maak een sopje door een beetje van de zeep op te lossen in warm water tot je de gewenste concentratie bereikt. Maak daarna simpelweg de vaat schoon met een afwasborstel of spons. Heb je nou een vaatwasmachine? Geen probleem! Je kunt de zeep ook in de vaatwasser gebruiken door er kleine vlokken van te maken. 

De afwaszeep bevat geen parfum of andere onnodige toevoegingen, waardoor het zeer geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Bovendien is de zeep gemaakt met Fairtrade kokosolie, waardoor je niet alleen voor een duurzame keuze gaat, maar ook bijdraagt aan eerlijke handel. Ontdek nu de plasticvrije afwaszeep van Fairzone en maak een bewuste keuze voor duurzaamheid en kwaliteit.

Productspecificaties Afwaszeep - Kokos - 80 gr

  • Inhoud: 80 gram
  • Ingrediënten: Cocos Nucifera Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil, Aqua, Brassica Napus Oil, Sodium Hydroxide
  • Ingrediënten voldoen aan Fairtrade normen
  • Plastic vrij
  • Fairtrade
  • Plastic vrij verpakt

Milieu-informatie over Afwaszeep - Kokos - 80 gr

Door te kiezen voor Fairtrade producten draag je bij aan een rechtvaardigere wereld. Boeren en arbeiders krijgen in ontwikkelingslanden krijgen door Fairtrade een eerlijke prijs en verbeterde arbeidsomstandigheden. Met elke aankoop help je gemeenschappen te versterken en duurzame ontwikkeling te stimuleren. Maak een bewuste keuze met Fairtrade producten!

Lees meerShow less
Product details
Fairzone afwaszeep - kokos
Beoordelingen
Geen reacties
Merk:
You may also like

Menu

Delen

QR-code

Instellingen

Maak een gratis account om geliefde items te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden