EcoEgg vlekkenverwijderaar spray 500ml

Verwijder de vlekken uit je kleren met deze plantaardige vlekkenverwijderaar verpakt in een gerecyclede fles.

Lees meerShow less
€ 8,99 (incl. btw)
Referentie:
EcoEgg vlekkenverwijderaar spray 500ml
Favoriet
Voeg toe aan verlanglijst
Add to compare0
Omschrijving

Deze veganistische formule op plantaardige basis is hard tegen vlekken... maar zacht voor het milieu. Behandel je kleding eerst met deze vlekkenverwijderaar voordat je ze wast.

Deze vlekkenverwijderaar bevat geen chloorbleekmiddel, is niet giftig voor in het water levende organismen, is veganistisch EN op plantaardige basis zonder afbreuk te doen aan zijn vermogen om de hardnekkigste vlekken aan te pakken. Win win.

De fles is gemaakt van 100% recyclebaar plastic dat is hergebruikt voor het in de oceaan terecht gekomen is. EcoEgg werkt samen met POP, dat plastic redt dat op weg is naar de zee en het opnieuw gebruikt! Het plastic kan helemaal worden getraceerd naar het verzamelpunt in Indonesië.

Productspecificaties Vlekkenverwijderaar - Spray - 500ml

Inhoud: 500ml

Geurvrij

Ingrediënten

Bevat onder andere: <5% niet-ionische oppervlakteactieve stoffen, amfotere oppervlakteactieve stoffen, anionische oppervlakteactieve stoffen; Bevat ook: Benzisothiazolinon, Enzymen. Let op: Buiten het bereik van kinderen houden. Bevat benzisothiazolinon. Kan een allergische reactie veroorzaken. Bewaar in een koele, droge ruimte.

 

INCI+

Water, natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, alkylpolyglucoside, alkylalcoholethoxylaat, peg 8 glycerylisostearaat, amylase, subtilisine, pectinase, benzisothiazolinon, citroenzuur, plantaardige oliemelange.

 

Milieu-informatie over Vlekkenverwijderaar - Spray - 500ml

Waarom gebruikt EcoEgg Prevented Ocean Plastic (POP)?

Er wordt geschat dat er in 2050 evenveel plastic als vis in zee zal zijn. EcoEgg werkt daarom samen met Prevented Ocean Plastic (POP), dat zich richt op kustlijnen met gevaarlijk oceaanplastic. Deze fles is gemaakt van 100% gerecycled Prevented Ocean Plastic, dat rechtstreeks kan worden getraceerd naar Indonesië. Zuidoost-Aziatische landen worden beschouwd als belangrijke veroorzakers van het weglekken van plastic afval van land naar zee, met een jaarlijkse productie van 31 miljoen ton plastic afval (Julius en Trajano, 2022). Door dit product te kopen en het POP-programma te steunen, zorg je er proactief voor dat er geen plastic in de oceanen terechtkomt.

Lees meerShow less
Product details
EcoEgg vlekkenverwijderaar spray 500ml
Beoordelingen
Geen reacties
Merk:
You may also like
Geen items

Menu

Delen

QR-code

Instellingen

Maak een gratis account om geliefde items te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden